woensdag 18 november 2009

Nu al?


Oh jee, Ik heb een award gekregen, van Anna. Ik had haar nog nooit ontmoet maar zij was al wel stilletjes bij mij langs geweest. Nou haar Blog is zeker de moeite waard, dus ga beslist eens bij haar langs. Bedankt Anna, ik bloos er van!


Er zijn een paar regels om ervoor te zorgen
dat de lijst blijft groeien.
* 1] Plaats de Award en het berichtje op je blog.
* 2] Een bedankje en link naar degene die je
de Award heeft gegeven.
* 3] Vertel 7 dingen over jezelf die wij niet van je weten.
* 4] Kies 7 andere bloggers die volgens jou
deze award ook verdienen.
* 5] Plaats een link naar deze 7 bloggers.
* 6] Laat deze 7 mensen weten dat je ze
deze Award hebt gegeven.

Nou, daar zit dus nog huiswerk aan vast ook!
Ik ben nog maar net begonnen in Blogland, ik heb even terug gekeken, mijn eerste post dateert van 9 oktober, dus nog geen twee maanden aan de gang.
Ik ben aan het bloggen geslaan doordat ik, al googelend naar spulletjes voor ons nieuwe huis, verschillende keren terrecht kwam op het Blog van Something White dus zou zij de eerste moeten zijn aan wie ik hem doorgeef, maar zij heeft het verzoek gedaan haar geen awards meer te geven, dus dat respecteer ik. Een eervolle vermelding dan maar.
Een ander die ik wil vermelden is Ilse van Tuttemerull en Whats-up. Ik kom graag bij haar langs, zowel in de winkel als op haar Blog, maar zij heeft zoveel om handen op dit moment dat ik haar niet op wil zadelen met extra huiswerk. Als er een "multitasking-award" zou zijn dan kreeg ze die van me.

Eerst dus maar een opsomming van de 7 zaken die jullie nog niet van me weten, moet niet moeilijk zijn want jullie weten per slot van rekening bijna niets van me. Da's eigenlijk ook wel lekker, maar ik ga wat geheimen prijs geven. Want belangrijke en minder belangrijke zaken dan maar. Hier komt 'ie:

1) Door insiders worden wij als gezin K3 genoemd, vanwege onze namen: Kees, Karin en Kas. Nrs 1 en 2 zijn toeval, nummer 3 is over nagedacht :-)

2) Heb een totaal NIET creatieve baan als financieel adviseur bij een bank (alleen creatief boekhouden ha ha). Heb nog even getwijfeld of ik dit zou vermelden zo midden in de kredietcrisis.

3) Ben volgende week al weer 12 1/2 jaar getrouw met "munne vent" en ik wil er graag nog minstens 12 1/2 bij!

4) Vind krenten en rozijnen vreselijk. Snap ook niet waarom iedereen die zo nodig in appeltaart moet stoppen. Is zo'n gedoe om daar langsheen te eten!

5) Ben geen ochtendmens. Laat mij mijn gang maar gaan, verwacht niet te veel, begin a.u.b. geen discussie want ik ben dan niet te genieten. Krantje, koffie en dan pas wordt ik weer een beetje mens.

6) Op mijn twaalfde heb ik samen met een vriendinnetje fikkie gestoken, waarbij 3 coniferen uit de tuin van mijnheer pastoor in vuur en vlam gingen. Iemand anders heeft daar toen de schuld van gekregen en wij hebben niets gezegd. Alsnog mijn oprechte excuus.

7) Kerst 2006 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had, waardoor 2007 in het teken stond van ziek zijn en herstel. Operaties, bestralingen, chemo's de hele rataplan. Ik (we) zijn daar heel goed doorheen gekomen en vorige week heb ik op de halfjaarlijkse controle weer te horen gekregen dat alles in orde was! Opluchting.

Nou, dat was mijn biecht en dan nu een lijstje met Blogs aan wie ik de award door ga geven. Ga maar eens bij ze langs, ze zijn stuk voor stuk bijzonder!

Anna Malin (Helt Enkelt)
Janean (Ol Sweetwater Cottage)
Alice (Arte Ego)
Heidi (la Flotte)
Anita (Weerspiegeling)
Bellavien
Yvonne (English Style)

Oh Oh dat was een hele bevalling. Ik hoop jullie allemaal nog regelmatig op mijn Blog te zien en reacties achterlaten is gezellig! Tot Ziens :-))

6 opmerkingen:

 1. Hoi karin, dank je wel voor de award!
  maar een tijd geleden heb ik ook besloten om geen awards meer door te geven, ik kreeg er toen in een week tijd 5 op rij en moest ze ook aan 7 bloggers doorgeven, dat werd me teveel.
  Van de week heb ik er trouwens nog zo'n award gehad, ik vind het wel leuk om zo'n lijstje te maken dus dat doe ik mischien wel maar dan zonder door te geven.
  Toch lief dat je aan me hebt gedacht!
  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je Award, ik heb maandag ook mijn 1e in ontvangst mogen nemen, een goed teken...
  Leuk te lezen wat je zoal opbiecht ;-)) en schrik ook wel van wat je schrijft, fijn te horen dat bij de laatste controle alles in orde is, dat kan zoveel goeds doen.
  Fijne tijd hier in Bloggenland.

  ♥ Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je award...ik heb gisteren ook mijn eerste award gekregen en was daar heel blij mee. Alleen was het inderdaad een hele klus om er vervolgens een bericht van te maken! Sinds half september heb ik mijn blog, dus we schelen niet zoveel. Ik heb gelachen om je verhaal over het fikkie en ben geschrokken toen ik las dat je borstkanker hebt gehad. Dat moet een nare en onzekere tijd zijn geweest. Wat zul je bij de laatste controle in spanning hebben gezeten! Super fijn dat alles goed is, kun je met een opgelucht gevoel de feestdagen in!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om zo snel je eerste award te krijgen. En om je bekentenissen te lezen. Wat een schrik moet dat jaar voor je geweest zijn. Gelukkig was de controle goed, en kun je weer genieten van 2010.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat bloggen maakt je wel handig op de computer hè?! :)
  Gefeliciteerd met je award, ik kom ook graag even bij je binnenkijken dus wat mij betreft heb je 'm helemaal verdiend! Fijn dat je borstkanker overwonnen lijkt te zijn, wat een angst zullen jullie hebben gehad! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Karin,

  Bedankt voor je mooie award !!! op het moment kom ik bijna niet aan bloggen toe, we hebben erg veel zorg om mijn vader, en daar gaat de meeste tijd nu naar toe, dus sorry dat ik niet eerder wat heb laten horen
  Ik heb net even bijgelezen, bij alle posten wat ik heb gemist, sjonge dat zijn er hier en op alle andere leuke blogs nogal wat (kan het nu even niet bijhouden jammer genoeg)
  wat een stoute meid ben jij, met je fikkie stoken haha, en wat een nare periode hebben jullie meegemaakt met ziekte ! fijn om te horen dat nu alles goed mag gaan, ik hoop dat dit zo mag blijven !!
  Je zoon Kars, wat een leuk joch en wat een super stoere kamer heeft ie, leuk met een bedstee, en de paneeldeuren, rode traploper, allemaal zoooo leuk !! ik heb genoten van deze posten
  Ik plaats de award hopelijk dit weekend op mijn blog, maar ik geef hem niet door als je het niet erg vind, ik lees her en der dat ze de awards of niet willen aannemen of er al een stuk of 3 in bezit hebben, dus ik geniet er lekker zelf van :-) (hoop dat je er begrip voor hebt)
  Voor nu heel erg bedankt!! en ik ga even je laatste post lezen :-)
  Lieve groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met een klein berichtje
I love it when you leave a message
♥ Karin