vrijdag 16 oktober 2009

Post

 
Posted by PicasaVandaag stond de post voor de tweede achtereenvolgend dag tevergeefs voor mijn deur om een pakketje af te geven. Door de brievenbus is geen optie de zaterdagkrant is al een probleem (het is wel een schatje toch), dus vanmiddag maar snel naar het postkantoor gegaan om te kijken of het daar al aangekomen was. Vooral omdat ik wist wat er in de pakjes zou moeten zitten, ik kon niet wachten.


 
Posted by Picasa


Een Spuitfles, met dank aan Malle Jet, ik ben er heel blij mee. Dat is nog eens leuke post vooral zo vlak voor het weekend.
Maar dat was niet alles hoor, er was nog een pakketje. Ik heb voor een drietal collega's een aardigheidje besteld bij Tuttemerull. Zij hebben onlangs te horen gekregen dat hun functie komt te vervallen en dat ze "boventallig" zijn, zoals dat zo mooi heet. Betekent niets anders dan dat ze uit moeten zien naar een nieuwe baan. Zij kunnen dus wel een opstekertje gebruiken dacht ik zo.


 
Posted by Picasa


Ilse heeft er een prachtig pakje van gemaakt, met een mooi klavertje vier. Zelf heb ik er nog een kaartje met een persoonlijke boodschap aan gehangen. Hopenlijk fleuren ze daar weer een beetje van op. Ik in ieder geval wel.

Voor nu allemaal een heel fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Dat horen we tegenwoordig maar veel te vaak: mensen die ontslagen worden, bah!
  Je hebt wel een heel lief cadeautje voor ze, dat zal vast zeer gewaardeerd worden.
  Prettig weekend!
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja aan de lopende band hoor je het om je heen, van de ontslagen (Bram van mij heeft het in de 7 jaar dat we in dit huis wonen, al 3x gehad, wegens reorganisatie, afdelingen die opdoeken enz.)dat hakt er behoorlijk in, kan ik je zeggen, dus denk dat je collega's deze opkikker best kunnen gebruiken, erg lief van jou !!
  vind je brievenbus trouwens een echt schatje ! wij hebben een Engelse staande brievenbus, ook niet echt handig, maar het ook wil ook wat, wat jij :-)
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moest even zoeken, Brievenbus??. Maar nu heb ik m door..en wat een leuke, zo met dat glazen deurtje. Heb ik echt nog nooit gezien!
  Het is altijd rot, dat soort situaties op het werk, Maar wat onwijze lief dat je dat doet voor ze. Mijn dag zou het weer helemaal goed maken, want ik ben een groot fan van tuttemerull.

  Fijne zondag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Karin,

  Via een omweggetje ben ik op jouw blog terechtgekomen. Wat een mooie foto's zeg !
  En wat een attent idee van je voor je 3 collega's. Als iedereen zo zou zijn zoals jij, dan zou de wereld er misschien een stukje leuker uitzien... mensen denken tegenwoordig helaas alleen nog maar aan zichzelf en een stukje medeleven is vaak teveel gevraagd. Dus helemaal geweldig dat initiatief van jou !

  Groetjes,
  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die collega´s van jou zullen zo´n lieve attente collega wel heel erg gaan missen!
  wat lief dat er altijd mensen zijn die anderen zo proberen op te fleuren! ben benieuwd wat er in zit.. de verpakking is al prachtig!
  mooie brievenbus heb je,
  groetjes van jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat rot die situatie op je werk, maar super dat je je collega's zo een hart onder de riem steekt! Het zijn mooie pakjes geworden.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met een klein berichtje
I love it when you leave a message
♥ Karin