vrijdag 9 oktober 2009

Ons nieuwe, oude huis


Heel lang hebben we er naar uitgekeken maar eindelijk was het dan zover en ontvingen we de sleutel voor ons nieuwe huis. Na maanden van schilderen en ruimen zijn we dan zo ver dat we het steeds meer een thuis kunnen maken. Het voelde meteen als een warme jas en we hebben er geen moment spijt van gehad. Heerlijk genieten was het in deze prachtige zomer, thuisblijven was zeker geen straf. Wel het gevoel dat we elk moment de sleutels in moesten leveren omdat de vakantie erop zat.

Nu bezig met het echte werk, stukje bij beetje het helemaal naar onze zin maken. We zijn al een aardig eind op weg.
De tolix stoelen en de industriƫle lampen voor de eetkamer heb ik gevonden op marktplaats. De tolix stoelen waren echt een mazzeltje. Een toonzaal die werd opgeheven en meteen 8 stoelen in de aanbieding, ik was er meteen helemaal weg van. Aan de lampen heeft mijn man nog een hele klus gehad om ervoor te zorgen dat ze ook weer bruikbaar waren, maar het is gelukt.
We zijn er trots op.


5 opmerkingen:

 1. Hallo Karin,
  fijn dat je op visite was en een berichtje achterliet! Ik ben blij om hier je blog en je mooie inrichting te ontdekken! Ik hou ook van die Tolix-stoelen (heb 6 zeegroene), maar ook die lampen zijn supermooi. Ik ga gelijk je link op mijn blog plaatsen... zo´n mooi huis mag bekeken worden!! :)
  Hartelijke groeten,
  Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En via Marjolein heb je nu nog een nieuwe ´stalker´ erbij. :)
  Wat een geweldig geluk zeg...die Tolix stoelen! Ze staan bij mij hoog de verlanglijst. Nu ze nog vinden in Berlijn of omgeving.
  Tot gauw, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor mijn eerste volgers. Marjolein bedankt voor je link. Het gaat steeds meer op een echt blog lijken!

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. via marjolijn kom ik hier ook binnen gewandeld...gezellige leuke blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat je op bezoek was, en ik ga je ook volgen je tafel en stoelen superrrrrrrrr en die lampen jammie hoor, lieve groetjes en nog veel blogplezier, myrna

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met een klein berichtje
I love it when you leave a message
♥ Karin