maandag 4 januari 2010

Terug van weggeweest

Zo, daar ben ik weer. De feestdagen achter de rug en alles lijkt weer normaal. Nog even een terugblik op de afgelopen weken.

Vlak voor kerst kreeg ik een telefoontje dat het niet goed ging met mijn moeder, het leek er even op dat alles anders zou gaan lopen dan gepland, maar gelukkig viel het allemaal mee, het blijven echter mensen van de dag.

1e Kerstdag het kerstdiner, onze woonkamer werd omgetoverd tot een restaurant voor de volwassenen (st 19) en de kinderen (st 8) konden in de eetkamer terecht.


En dankzij de man van mijn nicht (chefkok) stond er een heuse kok in mijn keuken, wij hoefden alleen maar uit te serveren. Zeer geslaagd!

Omdat het toch weer wat beter ging met mijn moeder en door aandringen van mijn zus zijn we heerlijk een paar dagen weggeweest.


De sneeuw opgezocht (tja hier was het gaan dooien) in het mooie Oostenrijk. Heerlijk genieten, ook al was het weer dan niet op zijn allermooist, bewolkt en sneeuw, was het lekker om er even tussenuit te zijn. En daar hebben we dan ook met ons drietjes oud en nieuw gevierd.Met het bijbehorende vuurwerk natuurlijk. Tsja en zo is alles weer voorbij en wordt alles weer normaal.......


De kerstversieringen weer opgeruimd, kan allemaal weer in de doos naar de zolder voor de volgende keer. Rest mij niets anders dan jullie allemaal nog een   Gelukkig & Gezond 2010   te wensen!


10 opmerkingen:

 1. Die kersttafel ziet er werkelijk prachtig uit hoor. Het heeft toch wel wat om met zo'n heel gezelschap aan tafel te zitten, hebben wij ook gedaan. Ik wens jou ook het allerbeste voor 2010. Ik blijf je blog lezen, misschien doe ik nog wat ideetjes op voor ons toekomstig huis.
  Hartelijke groeten, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pracht van een gedekte tafel! Geweldig ook dat jullie zo´n grote ruimte hebben om zoveel volk te kunnen laten aanschuiven. Dat is nog mijn droom, straks, om van onze huidige woon-/eetkamer een grote eetkamer te maken met een XXL-tafel erin :)
  Een gelukkig 2010 en vele blijde momenten in dit nieuwe jaar!
  Hartelijke groeten,
  Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wil meer zien van je kersttafel daar heb jij vast meer foto's van , ziet er allemaal geweldig uit , en een chefkok wat een luxe, mag ik hem een week lenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjieke tafel hoor. En heerlijk als er iemand voor je kookt. Zal lekker geweest zijn.
  O ja, nog de allerbeste wensen voor 2010.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om even weer wat van je te zien en te lezen. ook voor jou de beste wensen voor 2010 en een mooi blogjaar. Je foto`s zijn prachtig vooral de gedekte tafel en die van het vuurwerk vind ik ook super!

  groetjes, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heej Karin.

  Je tafel is adem benemend zo mooi, en dan een chef kok in je keuken echt heel gaaf.
  Ik wens jou ook al het goeds voor het nieuwe jaar en heel veel blog plezier en ik hoop dat het goed blijft gaan met je mams.

  Lieve groet Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ciao Karin! You seem to have had a nice and busy time! Your table was gorgeous!!!
  Hope your mother is ok! I still have Xmas decorations...we usually remove them after Jan 6...I can't wait!
  A nice new week to you!
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat naar dat je met de feestdagen zorgen hebt gehad over je moeder, maar gelukkig dat het inmiddels beter lijkt te gaan! Je tafel is prachtig gedekt, heerlijk dat je dat allemaal kwijt kunt!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je weer terug bent en dat je zulke fijne dagen gehad hebt.
  Je tafel ziet er inderdaad prachtig uit en een echte kok in de keuken.....WAUW.
  Fijne week nog verder.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog de beste wensen ook. Weer een heel nieuw jaar voor de boeg.
  Gelukkig gaat het weer wat beter met je moeder.
  Beterschap met d'r en fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met een klein berichtje
I love it when you leave a message
♥ Karin