woensdag 5 oktober 2011

Terug van weggeweestWat heb ik jullie allemaal vreselijk verwaarloosd de laatste tijd. Mijn vorige bericht plaatste ik ruim een maand geleden en ik ben zelfs niet even bij jullie langs geweest. Er was geen bijzondere aanleiding voor, niets anders dan dat ik gewoon even internetmoe was, geen zin, geen inspiratie met andere dingen in de weer of gewoon zo af en toe te lui wellicht. Er verschenen al ongeruste berichtjes bij de reacties, maar dames het gaat prima met me!


Het afgelopen weekend ben ik met zusje een weekendje weg geweest en daar deed ik voldoende inspiratie op voor een blogje of wat, dus hier ben ik dan. Zaterdag ging de reis allereerst naar Harderwijk voor de opening van Tutze Store en dat werd een klein feestje. Allereerst natuurlijk omdat het een prachtige zaak is geworden waar menig vrouwenhart sneller van zal gaan kloppen, maar ook omdat het een prachtige zomerdag was en bovenal genoot ik ervan om een aantal blog/twittervriendinnen weer eens irl te ontmoeten. Ilse en Guido hebben bergen werk verzet maar het resultaat mag er wezen, een zaak om trots op te zijn en ook aan de innerlijke mens werd gedacht, want zeg nou zelf een prosecco in het zonnetje met een lekker hapje erbij daar zeggen we geen nee tegen. En natuurlijk moest er ook wat gekocht worden, waaronder deze schaaltjes. De kleine zijn van Tine K Home en de grotere van Broste. Dus wanneer je in de buurt bent is een bezoekje zeker de moeite waard, maar thuis vanuit de luie stoel kan natuurlijk ook nog steeds KLIK.


Eind van de middag ging de reis naar Amsterdam, waar we heerlijk aten bij restaurant de Vijf Vlieghen waarna we 's avonds rond twaalven moe maar voldaan het hotel op zochten. We moesten goed uitgerust zijn, want de volgende ochtend stond de woonbeurs op het programma, maar daarover een volgende keer meer.


                             

26 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat je zo even rust hebt genomen......ik heb je wel gemist hoor.....leuk al je schaaltjes.....en ja staat op mijn lijstje he....Harderwijk......liefs van mij...en welkom terug.....wel een hoop gemist hoor.......pffffff....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk: je bent er weer! Dat alles goed gaat zag ik afgelopen zaterdag gelukkig, dat was wel weer even gezellig of niet? ;-)
  Wat heerlijk, zo'n weekend met zus weg, jullie hebben heerlijk weer gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Karin,
  Ik zeg alleen maar dat het heel leuk is dat je er weer bent... Zo te horen heb je een paar heel leuke dagen achter de rug, en dat terwijl het ook nog eens heerlijk weer was. Dubbel genieten dus... Prachtig die schaaltjes... Zal eens kijken op je link.
  Ik wens je nog een heel fijne avond,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het een heerlijk weekend is geworden: kon ook niet anders na zo'n leuke start bij Tutzestore... ;)
  Leuk om je weer gezien te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent er weer om allerlei leuks met ons te delen, gezellig! En zo'n luie periode op z'n tijd kan heel fijn zijn ;)
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je er weer bent. En zo te lezen heb je een heel fijn weekend erop zitten.

  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ja. Dat is ook ietwat overdreven, 3 reacties... Neem me niet kwalijk, 't was vast mijn enthousiasme dat je weer terug bent.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn dat je er weer bent, soms heb je dat gewoon effe nodig!!!

  liefs Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heerlijk weer een reaktie van jouw op mijn blog; Välkommen tillbaka!

  Kram Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je er weer bent! fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je weer terug bent Karin. En wat een gave kommen. Echt super. Moet ook maar eens richting Harderwijk denk ik:)
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je er weer bent....
  ik heb je posten wel gemist...maar dacht...die komt wel weer terug... Karin loopt niet in zeven sloten tegelijk;-)

  Op mijn blog ging alles ''gewoon'' door.

  Fijn weekeind met zus samen gehad lees en zie ik:-)

  Hartelijke groeten!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Weet je dat ik vandeweek nog ff op je blog was, even kijken of ik niet wat posten gemist had ofzo, maar je was er dus gewoon even niet :-) Klinkt als een weekend genieten met zus ... en je kommen, volgens mij denkt iedereen er al zo over ... wat zijn ze gaaf! Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gezellig je bent er weer.....
  Enne heb je deze stoere gave kommen gekocht?
  Wow!!!
  Fijne dag
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach soms heb je dat ,moet kunnen toch kom je weer terug met mooie foto's en maakt het weer goed ....je bent weer terug en dat is gezellig....fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om weer een berichtje van je te lezen! Wat een geweldig leuke schaaltjes heb je gekocht...ben benieuwd wat er van de woonbeurs mee terug naar huis is gekomen...

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk weer iets van je te horen Karin.
  Ja....soms zijn er andere bezigheden of ontbreekt de inspiratie.
  Wat een leuke kommen heb je gekocht, mooi die zwart-witte prints.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goeiemorgen! Haha, wat vond mijn man ervan...nou, ik ben hier thuis de klusser, mijn man is laborant en wil graag kluswerk plannen, sja ikke dus niet :) als ik iets in mijn kop heb??
  Dus ik ben er gewoon aan begonnen en hij zag elke dag dat 't steeds mooier en leuker werd, dan lachte hij en zei, sjonge jij bent ook een wervelwind zeg...en sja, toen was 't klaar!

  Als er echt mannenwerk verricht moet worden doet hij 't wel hoor, alleen ik wil altijd alles snel dus dat is weleens lastig (lees: bonje in de tent) maar 't komt altijd goed en hij is verder een schat :)

  Hee fijne dag! Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo je bent er weer. Wat een bijzonder restaurant dat 'vijff vlieghen'. Waren er beroemde mensen toen jullie er waren?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat fijn dat er weer bent Karin !

  Mooie schaaltjes heb je gekocht bij Tutze Home, lijkt me een hele mooie winkel. Ik was laatst nog in Harderwijk maar toen was het nog niet open. Wie weet ooit nog es ....

  Ik wens je een fijn weekend en nogmaals mooi om weer een post van je te lezen .

  Hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een heerlijk weekend met je zus. Klinkt goed allemaal. Nuttig, gezellig en even lekker met z'n tweeën er uit.
  Leuk de winkel van Ilse.

  Groetjes aan Margot!

  Lieve groet
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met een klein berichtje
I love it when you leave a message
♥ Karin